Schetssessie iets voor u?

U bent nieuwsgierig, heeft u frisse ideeën tot verbetering van uw woonhuis, kantoorruimte of winkel, maar heef u hulp nodig deze in een concrete vorm te gieten. Misschien heeft u een direct gebruiksprobleem. abHK helpt u met innovatieve ruimtelijke oplossing uitkomst aan nieuwe oplossingen. Misschien heeft u al een bouwplan, maar zou u dit graag met een architect willen bestuderen of kijken of het beter kan. Dan is de schetssessie van abHK de ideale oplossing, voor slechts 275 euro (incl. btw/ reis- en materiaalkosten) uw ideeën verder gebracht of uw probleem opgelost.

In een sessie van 2,5 uur komen we allereerst samen tot een beter begrip van de kwaliteiten van de huidige situatie, ten tweede maken we uw dromen voor de lange termijn inzichtelijk en ten derde schetsen we samen aan een unieke ruimtelijke oplossing die u perfect past.

Het doel is zoveel mogelijk leefkwaliteit te realiseren voor uw budget. Met slimme en eenvoudige oplossingen met materialen die u toch zou gebruiken creëren we meer licht, lucht en ruimte. Deze elementen bepalen de woonkwaliteit,maar zelf kosten ze niets! Meer kwaliteit voor hetzelfde geld.

Voorbeeld: Schetssessie 42

Door de veranderingen in de plattegrond werden de eisen voor het achterdeurkozijn anders, samen met de opdrachtgever kwamen we tot de uitgangspunten; meer licht, betere isolatie en een echte plek om binnen te komen met bijbehorende droogloopmat en jashaken. Hoe deze eisen samenkomen in een bijzonder kozijn zie je hieronder. Aan de laatste details van het kozijn wordt nog gewerkt.

reacties na schetssessies:

„In een korte tijd ontdek je enorm veel nieuwe mogelijkheden van je woning. Je leert in de sessie buiten je eigen 'box' te denken."

„Het was voor ons een erg leuke en inspirerende avond.”

„onbegrensd veel mogelijkheden, die je zelf niet ziet.”

„De schetsen zijn een prima naslagwerk!”

„Het is een aanrader, omdat je voor ons mogelijkheden hebt belicht waar we niet aan dachten.”

Wat verwacht ik van u?

Lijkt een schetssessie u wel iets, wat verwacht ik dan van u? U neemt contact met mij op, daarna levert u per mail een korte en bondige omschrijving van het probleem en bij voorkeur een tekening/schets van de situatie. Hierdoor kan ik me voorbereiden en kan de hele schetssessie effectief worden benut.

Er wordt een afspraak gemaakt voor onze gezamenlijke schetssessie. Wilt u liever een afspraak `s avonds omdat u overdag werkt, geen enkel probleem.

Lijkt op voorhand dat uw vraag te complex is om in 1 avond samen op te lossen, dan hebben we hierover vooraf contact en kijken we samen naar de beste manier om samen een inspirerend plan te schetsen.