Meebewegen met de seizoenen

Een zeer royale pui maakt het voor deze horeca ondernemer mogelijk optimaal gebruik te maken van de beperkte ruimte in deze monumentale garage. Het terras kan door de bijna 9 meter te openen pui worden doorgetrokken in de binnenruimte waardoor alle bezoekers een buitenervaring hebben. Optimaal uitzicht op het Bossche Broek is daarbij de perfecte achtergrond.

foto's door iTook

De toegankelijkheid van het pand is verbeterd en het comfort van de binnenruimte is vergroot door een nieuwe vrijliggende vloer met vloerverwarming. De trappen moeste als gevolg hiervan worden aangepast op de nieuwe vloerhoogte. Industrieel koudgewalst staal is gebruikt om nieuwe trappen over de bestaande trappen te maken. De houden zich los van het monumentale pand om dit niet aan te tasten.

abHK heeft geadviseerd voor alle bouwkundige ingrepen (o.a. trappen, (tussen)vloeren en puien) en heeft de vergunningen in orde gemaakt.

uitgevoerd