toegesneden op looplijnen

Een corridor aan de entree/uitgang van de Floriade 2012 te Venlo bestaat uit een aantal houten dozen. Tussen deze eenvoudige en licht variërende volumes staat een paviljoen op basis van een tuinbouwkas. De standaard contour is zo ver mogelijk terug gelegen op het beschikbare kavel om de publieke ruimte bij de route te handhaven. Ingrepen binnen de contour van de paviljoen verankeren het in de diverse routes en vergroten de zichtbaarheid. Middels inpandige portalen wordt de grens tussen binnen en buiten minder hard en kan de activiteit van de exploitant zich eenvoudig doorzetten tot in de buitenruimte.

 

 

Floriade 2012 bv / Arcadis NL

Tuincentrum Leurs

550m2 winkelruimte

Floriade 2012, entree

ontwerp: architectenbureau Huib Koman (abHK) 's-Hertogenbosch

Realisatie 2012